Gratineret torskefilet

Skræl og riv gulerødderne groft. Skær porren og løget i tynde strimler. Sautér grønsagerne i olie i ca. 3 minutter. Krydr med salt og peber. Vend grønsagerne i bechamelsaucen.

Læg torskefileterne i et smurt ildfast fad. Hæld grønsagsblandingen over fisken og drys med revet ost.

Bag retten i ovnen ca. 20-25 minutter ved 180 grader.

Serveres med kogt pasta, hakkede soltørrede tomater og evt. frisk brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
225 g torskefileter
2 gulerødder
1 porre
1 løg
1 spsk. olie
2,5 dl bechamelsauce
50 g revet ost

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.4 (22 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.