Græsk inspirerede fiskefrikadeller

Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved svag varme i ca. 4 minutter på hver side. Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen med frikadellerne.

Serveres med kartoffelbåde, tzatziki og brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
400 g fiskefars af torsk og laks
1 forårsløg
1/2 chili
50 g feta
3 stk. soltørrede tomater i olie (ca. 30 g)

Salat
1/2 salathoved
1 peberfrugt
2-3 tomat
1/2 agurk
1/2 rødløg
50 g feta
50 g oliven

Tilbehør
Kartoffelbåde, tzatziki og brød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.