Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce

Smør fileterne med sennep og læg hakket persille og halvdelen af de finthakkede løg og hvidløg over. Dæk hver filet med en skive letstegt bacon, der ikke må være sprød. Rul fileterne og hold dem sammen med tandstikkere eller små spyd.

Svits resten af løg og hvidløg let. Rør tomatpuré ud heri og hæld bouillon ved. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.

Stil fiskerullerne i saucen og lad retten simre 7-8 min. under låg.

Servér rødspætterullerne med frisk pasta eller vilde ris.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
Baconskiver, én til hver filet
1 spsk. dijonsennep
persille
4 skalotteløg
2 fed hvidløg
25 g smør
2 spsk. tomatpuré
2,5 dl grønsagsbouillon
1 dl creme fraiche 38%
Salt & peber
Tilbehør:
Frisk pasta eller vilde ris

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Virkelig dejlig og velsmagende ret:) brugte dog madlavningsfløde i stedet for creme fraise, men det virkede også godt. Serverer med båndpasta og gulerodssalat.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.