Frikadeller med nye kartofler

Kog de skrubbede aspargeskartofler i rigeligt og saltet vand. Form frikadeller af fiskefarsen og steg dem i lidt fedtstof ved middelvarme i 5-6 min. på hver side.

Lad smør smelte i bunden af en gryde og pisk hvedemel heri. Tilsæt under omrøring gradvist mælk. Når sovsen koger, tilsættes persille. Kog op og smag til med slat og peber.

Agurk snittes i tynde skiver.

Kog eddike op med sukker og tilsæt vand, dild, agurk og fintsnittet løg. Lag agurkesalaten trække i ca. 30 min. før servering.

Server de varme fiskefrikadeller med aspargeskartofler, persillesovs og sprød agurkesalat.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
500 g finthakket fiskefars
800 g aspargeskartofler
25 g smør
2 spsk. hvedemel
5-6 dl sødmælk
1 dl persille, hakket
Agurkesalat:
1 agurk
4 spsk. frisk dild
1/4 løg
1 dl eddike
3 spsk. sukker
1 dl vand
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 1 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.