Fiskesuppe med sej, hvedeøl og urter

Skær fileterne i mindre mundrette stykker.
Skær gulerod i små tern, snit porren og skær skorzonerrod i små stykker.
Bring fiskebouillon i kog, tilsæt urterne og lad det koge 5 min.
Tilsæt øl samt fløde, kog op og kom sejfileterne ved.
Lad det simre 2-3 min., smag til med salt og peber og drys med hakket dild.
Server suppen rygende varm med brød.

Tip fra Thorfisk

Kan erstattes med torsk.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 25 min.
250 g sejfilet
1/2 liter fiskebouillon
1-2 gulerod
1 porre
1 skorzonerrod
1/2 flaske hvedeøl
1/4 liter madlavningsfløde
Salt, peber
1 bdt. dild

Kommentarer

Rating: 
Average: 3 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Den er bare fantastisk

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.