Fiskelasagne med spinat og tomater

Find en passende dyb form til ovnen - ikke for stor i omkredsen. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Pluk og skyl spinaten. Snit mozzarellaen i små stykker. Kog lasagnepladerne i 6-8 min. Bland danskvand, hvidløg, chili, salt og peber i farsen og rør godt rundt. Læg fiskefars, tomatskiver, spinat, parmesan og mozzarella i bunden af et ildfast fad og derpå lasagnepladerne. Fortsæt i nævnte rækkefølge og afslut med fyldet. Bag lasagnen ved 175° C i ca. 20 min. Servér med brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
400 g fiskefars af torsk og laks
6 lasagneplader
6 tomater
2 tsk. basilikum
1 dl revet parmesan
150 g frisk spinat
4 fed hakkede hvidløg
1 tsk. chili
1 pakke mozzarella ost
1 dl danskvand
Salt og peber
Tilbehør: groft brød

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.3 (10 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.