Fiskefrikadeller med vintersalat, bagt selleri og timiansauce

Fiskefrikadellerne lunes i ovnen ved 180oC i ca. 10 min.

Skræl knoldselleriet og skær det i mundrette skiver. Vend skiverne med god rapsolie, salt og det halve fede knuste hvidløg. Bag i ovnen ved 180oC 20 min.

Rens svampene og skær i mundrette stykker. Rens og snit forårsløgene i grove stykker. Steg svampe og forårsløg under omrøring i smør og olie i 4-5 min.

Vend selleri, svampe og forårsløg med sennep og smag til med salt og sort peber.

Kog 1 bæger hollandaise op og vend med frisk timian.

Server de varme fiskefrikadeller med selleri, svampe og timiansauce. Spis evt. brød til.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g fiskefrikadeller
1 knoldselleri
2 spsk. god rapsolie
1 tsk. salt
1/2 fed hvidløg
1 bk. portobello eller marksvampe
3 forårsløg
15 g smør
1 spsk. olie
1-2 spsk. grov sennep
Salt & peber
1 bæger hollandaise
1 tsk. frisk timian

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.