Fiskefrikadeller med sprød grønsagsremoulade

Lun fiskefrikadellerne på stegepanden.

Hak agurkerne og hak kapers groft.

Rør mayonnaise, fromage frais, dijonsennep, karry, agurker og kapers sammen. Skær æblet i smalle både og snit bådene i mindre stave på den lange led. Skær gulerod og selleri i tynde stave og rør dem i dressingen sammen med æblestykkerne og hakket kørvel. Smag til med salt og peber og servér sammen med kartofler eller rugbrød.

Tip fra Thorfisk

Fiskefrikadellerne kan erstattes med Mini Fiskefrikadeller

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
250 g fiskefrikadeller
50 g mayonnaise
1 dl fromage frais eller ymer
1/2 tsk. dijonsennep
1 tsk. karry
2 små syltede agurker
1/4 dl kapers
1 æble
1 gulerod
75 g selleri
1 bdt. kørvel
Salt & peber
Tilbehør:
Kartofler og/eller rugbrød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.