Fiskefrikadeller med kapers-tomatsauce

Rør farsen sammen med knust hvidløg og lidt hakket persille og form til små fiskefrikadeller. Steg frikadellerne i smør ved middel varme i 3-4 min. på hver side. Hak skalotteløget og kog det helt ind sammen med hvidvinseddike. Tilsæt tomat og kog saucen til den er jævn. Smag til med kapers, salt og peber.

Servér saucen til frikadellerne sammen med kartofler eller pasta og drys med lidt hakket persille.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
500 g fint- eller 400 g grovhakket fiskefars
1 fed hvidløg
lidt hakket persille
smør til stegning

Tomatsauce med kapers
1 skalotteløg
1/2 dl hvidvinseddike
1 ds. hakkede tomater med krydderurter
2 spsk små kapers
salt, peber
lidt hakket persille

Tilbehør
Kogte kartofler eller pasta

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (3 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.