Dampet torsk med bagte kartofler og sennepscreme

Strø torsk med lidt salt og damp i en gryde med vand (evt. tilsat lidt eddike) under låg i ca. 10 min. Kartoflerne skrubbes og vendes i rapsolie og salt. Bag dem i ovnen ved 200C i ca. 30-35 min. Bag baconskiverne på rist i ovnen ved 200 i 10 min. Vend creme fraiche, sennep samt finthakket purløg sammen. Smag til med salt og peber. Rødbeden skrælles, overhældes med kogende vand og skæres i små tern. Vend rødbedetern med æblecidereddike og lidt salt. Kog ægget og skær det i små tern. Anret den dampede torsk med sprød bacon, rødbeder, æg og lidt hakket purløg. Hertil bagte kartofler og sennepscreme.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
225 g torskefilet
Salt
4 dl vand
Evt. eddike
400 g små kartofler
1 spsk. god rapsolie
1 tsk. salt
4 skiver god bacon
Sennepscreme:
1 dl creme fraiche
1 spsk. god grov sennep
2 spsk. hakket purløg
Salt og peber
Rødbede og æg:
1 stor rødbede
1 spsk. æblecidereddike
Salt
1 æg

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.3 (6 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.