Dampet torsk med aubergineragout

Forvarm ovnen til 200°C. Skær auberginerne i tern, svits dem i en pande med det varme olie. Hak tomater og hvidløg og svits det sammen med auberginerne. Lad det simre i 10 minutter og smag til med salt og peber. Smør et ildfast fad, og læg fisken i og drys det med salt og peber. Skær løgene i skiver og læg det i - dryp lidt citronsaft og olie over. Læg et stykke bagepapir over fisken og lad det simre i ovnen i ca 10 minutter. Serveres med et stykke groft brød til.

Tip fra Thorfisk

Torsken kan erstattes af sej.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
2 auberginer
4 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
4 tomater
700 g torsk
6 løg
1 citron
1 bk rucola
1 groft brød
Salt og peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 3 (3 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Super lækker opskrift - og enkel og nem ;)

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.