Dampet rødspætte m/pocheret æg og jordbærsalat

Rens og skyl fileterne og krydr dem med salt, peber og citron. Stil dem i en forvarmet ovn ved 180°C i et kvarter. Bring vandet i kog. Når det koger slås et æg ud i en kop, derefter hældes ægget i det kogende vand et af gangen. De skal have ca. 3 minutter, til hviden er fast. Ægget fiskes op af det kogende vand og lægges på en tallerken. Jordbær hakkes groft, rucola skylles. Parmaskinken skæres i mindre stykker. Ingredienserne vendes sammen, og anrettes på en tallerken. Pynt af med dild og citron. Serveres med groft brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
250 g rødspættefilet
4 æg
1/2 l vand
Citron
Salt
Peber
Frisk dild

Jordbærsalat:
200 g jordbær
50 g solsikkekerner
1 bk rucola salat
50 g olie
100 g parmaskinke
100 g parmesanflager

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.