Dampet ørred med cidersauce

Kog fiskebouillonen op, damp ørreden heri i ca. 8 min. ved svag varme. Tag fisken op og hold den varm.

Løget hakkes fint og sauteres i lidt olie i ca. 2 min. Fiskebouillonen tilsættes sammen med æblecider og koges ind til det halve. Tilsæt fløden og kog til cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Tilføj stenbiderrogn lige inden servering.

Porre og gulerod renses og skæres i tynde strimler og blandes med sukkerærterne. Grønsagerne kommes i kogende vand og gives et kort opkog, således at grønsagerne stadig er sprøde, når de er færdige.

Serveres med kartofler eller frisk pasta.

Tip fra Thorfisk

Ørreden kan erstattes med laks i opskriften.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
450 g ørredfileter
1 lille løg
2 dl æblecider
2 dl fløde
1-2 gulerod
1 lille porre
100 g sukkerærter
1,5 dl fiskebouillon
Olie
Stenbiderrogn

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.