Cod pizza

Fold pizzadejen ud på køkkenbordet og fordel fiskefars og creme fraiche med en spatel/palet. Læg herpå skiver af bøftomat, mozzarella og frisk timian. Bag midt i ovnen ved 220° C i 12-14 min. Tag pizzaen ud af ovnen og fordel peberfrugt i skiver og høvlet parmesan på den.

Ingredienser

til 3 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
400 g grovhakket fiskefars
1 pk. frisk pizzadej
1 dl cremefraiche
1 stk. bøftomat
1 stk. frisk mozzarella, skåret i 6 skiver
1 stk. peberfrugt (eller gerne 1/3 rød, 1/3 gul, 1/3 grøn peber)
2 spsk. frisk timian
100 g parmesan

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.8 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.