Cheddarruller med bagt grønt

Cheddarrullerne tilberedes i forvarmet varmluftsovn ved 200° C i ca. 20-25 min. Skræl græskaret, fjern kernerne og skær det i tynde både. Skær stokken af svampene med en urtekniv og skyl dem, hvis det er nødvendigt. Vend ingredienserne sammen og bag dem i ovnen v/200° C i 12-15 min. Pil bladene af timianstilkene og skær purløget i grove stave. Vend de bagte grønsager med dijonsennep og timian, når de tages ud af ovnen. Strø til sidst med purløgsstave. Server de sprøde cheddarruller med de varme bagte grønsager.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
320 g cheddarruller (2 stk.)
Bagt grønt:
Ca. 250 g hokaido græskar
1 bk. Shiitake svampe
16 perleløg
1 bdt. forårsløg
Salt
2 spsk. olivenolie
Dressing:
1 tsk. dijonsennep
1-2 stilke frisk timian
6 stilke purløg

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Hvor fås Cheddarruller ?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.