Bagte rødspætteruller med friskost & tomatsauce

Smør rødspættefileterne med friskost, drys med persille og rul dem sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad, dryp med lidt citronsaft og dæk fadet med folie. Damp rullerne i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter. Svits løget i olivenolie, uden at det tager farve, til det er mørt. Tilsæt oregano, soltørrede tomater, hakkede tomater og rødvinseddike og lad saucen simre ca. 10 minutter, til saucen er jævn. Smag saucen til med lidt sukker, salt og peber. Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager og friskkogt pasta eller brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
250 g rødspættefileter
50 g pikantost
1 spsk. hakket persille
Citronsaft
Tomatsauce:
1 finthakket løg
1 tsk. oregano
4 hakkede soltørrede tomater
1 dåse hakkede tomater
1-2 tsk. rødvinseddike
Olivenolie
Sukker, salt & peber
Tilbehør:
Pasta eller brød og dampede grønsager

Kommentarer

Rating: 
Average: 3 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.