”Pariserfisk”

Grov fiskefars stegt på rugbrød med spicy peberrods remoulade og stegte marksvampe

Skær store, tynde rugbrødsskiver, eventuelt på langs af et fladt rugbrød. Fordel fiskefars med en palet, så farsen hænger lidt ud over kanten af skiven. Dette sikrer, at fiskefarsen ikke trækker sig for meget under stegningen.
Steg brødskiverne med farssiden nedad i 4 min. ved middelvarme. Tilsæt smør, vend skiverne og steg yderligere 4 min.

Pisk æggeblommerne seje med salt og tilsæt gradvist olien under konstant omrøring. Skræl guleroden og skær den i små tern. Hak cornichons fint. Vend gulerod med kapers og cornichons og smag til med balsamico, salt og peber.

Rens svampene og halvér dem. Steg i lidt fedtstof og krydr med salt og peber.

Anret de smørstegte ”Pariserfisk” med svampe og remoulade. Pynt med finthakket purløg og revet peberrod efter smag.

Tip fra Thorfisk

Den finthakkede fiskefars kan også anvendes.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
4 store skiver rugbrød (ca. 80 g. pr stk).
400 g Grovhakket fiskefars fra Thorfisk
1 spsk. olie.
10 g smør

2 stk. past. æggeblommer
1/2 tsk. salt
1 dl olie
1 spsk. hvid balsamico
3 spsk. gulerod
1-2 spsk. kapers
4-6 stk. Cornichons

125 g blandede svampe
Peberrod - efter smag
10-15 stængler purløg

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.