Ørredfilet med grøn kartoffelsalat

Dup fileterne med et stykke køkkenrulle. Drys med salt og peber og steg dem i lidt fedtstof i ca. 3 min. på hver side. Brug gerne en grillpande, det får fisken til at slippe let.

Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem herefter.

Hæld olie, eddike, urter og løg i en skål. Tilsæt de varme kartofler, ærter og agurk. Smag til med salt og peber.

Servér den stegte ørred med lun kartoffelsalat og evt. lidt rucola.

Tip fra Thorfisk

Ørreden kan erstattes med laks i opskriften.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g ørredfileter
400 g små kartofler
100 g ærter
1 lille løg, finthakket
1/2 agurk, i tern
1/2 dl rapsolie
2 spsk. balsamico eddike
2 spsk. hakket dild
2 spsk. hakket persille
Salt og peber
Evt. lidt rucola salat

Kommentarer

Rating: 
Average: 2.5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.