Torskefileter bagt i folie med kapers og forårsløg

Rens forårsløgene og halvér dem på langs, med mindre de er meget tynde. Fordel forårsløgene på to store stykker alufolie. Fold torskefileterne og læg dem oven på forårsløgene. Kom kapers og citronsaft ved og krydr med salt og peber. Læg en smørklat på toppen og pak folien godt sammen omkring fisken, så pakken er helt tæt. Læg foliepakkerne i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min., eller læg dem på grillen. Åbn foliepakken ved bordet og drys godt med dild. Servér små nye kogte kartofler drysset med dild til.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
6-8 forårsløg
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
Salt & peber
2 spsk. smør
1 bdt. dild

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.5 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Super dejlig opskrift. Forårsløgne bør dog blancheres først så de ikke er for "seje". Jeg har tilføjet lidt gullerod julienne (også blancheret), som passer godt til også farvevæssigt.

god ret

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.