Fiskefrikadeller med salsa og rissalat

Kog risene efter anvisningen på posen. Fremstil salsaen ved at blende følgende ingredienser: Flåede tomater, løg, hvidløg, persille, chilipeber og vand. Smag til med salt og peber. Salsaen bliver stærkere i smagen ved henstand og kan fortyndes med mere vand. Skær gulerod, forårsløg og sukkerærter i tynde strimler og tomaten i både, og bland grøntsagerne med de kogte ris. Varm fiskefrikadellerne på pande eller i ovn og servér med rissalat, salsa og evt. groft brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g fiskefrikadeller
2 dl ris
1 gulerod
1 forårsløg
1 tomat
10 sukkerærter
Salsa:
1 ds. flåede tomater
1/2 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. persille
1/2 chilipeber
1 dl vand
Tilbehør:
Groft brød

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.