Braiseret torsk med tomat og kapers

Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. Steg torskefileterne 1 min. i olivenolie på en middelvarm pande. Tilsæt vand og citronsaft og damp fisken 5-6 min. under låg ved svag varme. Tag fisken op og hold den varm. Halvér tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Kom tomat og kapers i den varme fiskelage og varm det godt igennem i 1-2 min. Hæld tomatsaucen over fisken og servér med ris og dampede porrer i mindre stykker drysset med dild.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
Salt & peber
2 spsk. olivenolie
1/2 dl vand
1/4 dl citronsaft
3-4 tomater
1/4 dl kapers
1 bdt. dild
2 slanke porrer
Tilbehør:
Kogte ris, gerne blandet med vilde ris, eller kogte kartofler

Kommentarer

Rating: 
Average: 4 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.