Pocheret torsk med basilikumcreme og pasta

Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, hæld hvidvin over og dæk fadet med folie. Damp fileterne i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min. Hak skalotteløget fint, og kog løg og hvidvin ind til det halve. Tilsæt fløde og siet fond fra fisken og kog til konsistensen er let cremet. Kom finthakket basilikum ved, brug evt. en stavblender, og smag til med salt og peber. Servér torsken med friskkogt båndpasta, broccolibuketter og basilikumcreme.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
1/2 dl tør hvidvin
Salt & peber
Basilikumcreme:
1 skalotteløg
1/2 dl tør hvidvin
1 dl piskefløde
Fond fra fisken
1/2 bdt. frisk basilikum
Salt & peber
Tilbehør:
Båndpasta og broccoli

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.8 (6 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Super god opskrift! Har efterhånden lavet den en del gange. Synes ikke der skal ændres noget.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.