Mexicansk torsk i tacos

Flæk auberginen i fire på langs og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Steg aubergineskiverne på panden i ca. 3 min., når fisken er taget af. Skær porre og champignoner i tynde skiver, kom dem på panden til auberginerne og steg i yderligere 2 min. Tilsæt stegte bacontern og hakkede valnødder og varm igennem. Skær torskefileterne i stykker på 2x3 cm og vend dem i mel. Steg dem på en varm pande med lidt olie i 2-3 min. på hver side. Tag torskestykkerne af panden og hold dem varme. Fyld torsken i bunden af de varme tacoskaller og grønsagsfyldet ovenpå. Servér eventuelt med revet ost på toppen og dressing efter egen smag.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
225 g torskefileter
Mel
Olie til stegning
1/2 aubergine
1 porre
75 g stegt bacon i tern
2 spsk. hakkede valnødder
100 g champignon
4 tacoskaller
Tilbehør:
Revet ost og dressing

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.