Rødspættefileter med parmaskinke og olivenfyld

Bland finthakkede oliven med hakkede basilikumblade og fordel blandingen på rødspættefileterne. Rul fileterne sammen fra halen og sno en halv skive skinke omkring, så fileten holdes sammen. Læg fileterne i et smurt ovnfast fad. Skær hvidløgene i skiver og sautér dem 2 min. i olivenolie. Tilsæt cherrytomater og hvidvin og kog op. Kom det ved fisken og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 15 min. Bland rucolasalaten i den varme tomatsky sammen med smør, smag til med salt og peber og anret sammen med fisk og ris eller pasta på tallerkner.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
40 g sorte oliven uden sten
1 håndfuld basilikum
Salt & peber
2-3 skiver lufttørret skinke
2 fed hvidløg
Olivenolie:
250 g cherrytomater
3/4 dl tør hvidvin
1 håndfuld rucola
1 spsk. smør
Salt & peber
Tilbehør:
Ris eller båndpasta

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.