Sandwich med fiskefrikadeller og kapersdressing

Vend creme fraiche med hakket kapers, hakket rødløg , presset hvidløg og smag til med rørsukker og salt. Skyl salaten og varm fiskefrikadellerne i ovnen ved 180 grader i ca. 5 minutter. Lun evt. også ciabattabrødene. Saml sandwichen med salat, ærter, fiskefrikadeller og dressing.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
125 g fiskefrikadeller
2 ciabattebrød
100 g ærter
1 spsk. kapers
1 fed hvidløg
1/2 rødløg
1/2 pakke rucolasalat
2 dl creme fraiche
Rørsukker
Salt

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.