Bagte farsruller I hjemmelavede pandekager med hummus og hjertesalat

Rør fiskefarsen sammen med finthakket persille og paprika og fyld i en sprøjte- eller plastikpose. Klip en bred spids af posen og sprøjt farsen i 4 lige store ”pølser” på en bageplade med bagepapir. Bag rullerne i ovnen 10-12 min. ved 180°C.

Bland ingredienserne til pandekagerne sammen og steg som pandekager i lidt fedtstof på en stor stegepande.

Pisk tahin op med 2 spsk. vand. Blend ingredienserne til hummus, undtaget yoghurt. Vend yoghurt i og smag til med salt og citronsaft.

Spred hummus på pandekagerne. Læg hjertesalat, hakket persille, snittet rødløg og en farsrulle på hver pandekage og rul sammen.

Tip fra Thorfisk

Der bliver mere hummus i opskriften, end der er brug for. Husk på at hummus smager skønt som sandwich spread eller dip.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
400g Finthakket fiskefars
2 spsk. Persille
1 spsk. Paprika

2 Æg
2 dl Mælk
100g Majsmel
150g Majsstivelse
1 tsk. Salt
1 tsk.Røget paprika.
1 spsk. Olivenolie.

240g Kogte kikærter
1 spsk. Tahin pasta
1 fed Hvidløg
1 dl Olivenolie
1 tsk Spidskommen.
1 tsk Gurkemeje
1 spsk Karry
1/2 tsk Salt
3 spsk Citronsaft.
1/2 dl Yoghurt 10%

6-10 kviste Bredbladet persille
1 stk. Hjertesalat.
1/2 Snittet Rødløg

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (1 vote)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.