Dampede rødspætter med hytteostdressing

Rødspætterne rulles og lægges i et ildfast fad, drysses med salt og peber - citronsaft hældes hen over. Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 15 minutter. Rødløg hakkes, purløg klippes og blandes med hytteosten. Smag til med salt og peber. Rødspætterne lægges på en tallerken, med lidt salat ved og hytteostdressingen ved siden af. Rist gerne et stykke rug- eller franskbrød til.

Tip fra Thorfisk

Rødspætterne kan erstattes af laks.

Ingredienser

til 6 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
500 g rødspætter
Salt
Peber
Citron

Hytteostdressing:
150 g hytteost
1 rødløg
Purløg
Salt og peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 3 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.