Fish cakes med hakket torsk

Hak rejer og torsk groft og rør det i farsen. Vend den rustikke fars med hakket koriander, revet limeskal, grofthakket chili samt friskkværnet peber og 1 nip salt. Form med en ske små fish cakes, som vendes forsigtigt i rasp (evt. vendt med lidt salt), inden de steges i lidt fedtstof ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side.

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Vend den kogte ris med koriander, limesaft samt salt og peber.

Server de varme, sprøde fish cakes med ris og sød chilisauce.

Ingredienser

til 3 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
500 g finthakket fiskefars
225 g torskefilet
60 g rejer
1 dl koriander
Limeskal fra 1 lime
1/4 chili
Salt og peber

3 dl rasp
Evt. lidt salt

250 g ris
3 spsk. koriander
Limesaft fra 1 lime
Salt og peber

1-2 dl sød chilisauce

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.