Kokospanerede rødspættefileter med lynstegte grøntsager

Vend først rødspættefileterne i sammenpisket æg og dernæst i en blanding af kokosmel, citronskal, koriander, salt og peber.

Steg fileterne sprøde i smør 2-3 minutter på hver side.

Lynsteg grøntsagerne 3-4 minutter, så de stadig har bid. Tilsæt citronskal samt østerssauce og bland det hele godt sammen. Smag til og drys med frisk koriander.

Servér grøntsagerne til rødspættefileterne.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
1 sammenpisket æg
50 g kokosmel
fintrevet citronskal af 1/2 citron
1 spsk. hakket frisk koriander
salt og peber
smør til stegning

Lynstegte grøntsager
1 rødløg i smalle både
1 gulerod i tynde stave
6 baby majs flækket på langs
100 g grønne bønner eller sukkerærter
fintrevet citronskal af 1/2 citron
2 spsk. østerssauce
frisk koriander
olie til stegning Tilbehør:

Kogte ris og sød chilisauce eller dippingsauce.

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.