Fiskenuggets på ”rugbrødspizza” med grøn creme og stegte svampe

Bland rugmel, pankorasp og salt. Læg 1 tsk. laksefars i raspblandingen og vend 6 ad gangen i raspen. Steg nuggets sprøde på en stegepande i rigeligt olie.

Skær 4 tynde skiver rugbrød og pensl med lidt olie. Bag 8-10 min. ved 200oC Rengør svampene og rist dem kort af på en stegepande i smør. Smag til med salt og peber.

Blend persille, timian og purløg med salt og dijonsennep. Vend de blendede urter med creme fraiche og smag til med salt og peber.

Anret de bagte rugbrød med 1 bk små salater, sprøde laksenuggets, ristede svampe og grøn crème.

Tip fra Thorfisk

Creme fraichen kan erstattes af yoghurt 10%

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 20 min.
400 g fiskefars af torsk og laks
1 dl rugmel
1 dl pankorasp (el. alm. rasp)
1 tsk. salt
Olie
Rugbrødspizza:
4 tynde skiver rugbrød
Olie
1/2 bk. svampe
10 g smør
Salt & peber
Grøn creme:
3 kviste bredbladet persille
2 kviste timian
1/4 bdt. purløg
1/2 tsk. salt
1 tsk. dijonsennep
1 dl creme fraiche
Salt & peber
1 bk. små salater

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.