Grove wraps med fiskefrikadeller, salat og peberrodssauce

Form fiskefrikadeller med en spiseske og steg dem gyldne ved middelvarme på en stegepande tilsat smør og rapsolie.

Skyl babysalaten, skær agurken i tynde bånd med en kartoffelskræller og snit salatløget.

Bland yoghurt med revet peberrod, citronsaft og salt.

Fold wraps med fiskefrikadelle, salat, salatløg og agurkebånd. Server wrapsene med peberrodssauce (smør evt. wrapsene med saucen, inden de foldes).

Tip fra Thorfisk

Den finthakkede fiskefars kan evt. erstattes af grovhakket fiskefars.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
500 g finthakket fiskefars
Smør og rapsolie
1 bk. Babysalat
1 agurk
1 lille salatløg
Peberrodssauce:
1 1/2 dl yoghurt 10%
1-2 tsk. revet peberrod
1 tsk. citronsaft
1/2 tsk. salt
4 grove wraps

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.