Fiskefrikadeller med små kartofler, persillesovs og porcheret spidskål

Lun fiskefrikadellerne i ovnen ved 180oC.

Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre.

Smelt 25 g smør i en gryde og pisk mel i. Tilsæt gradvist mælk og herefter friskhakket persille samt salt og peber.

Spidskålet skæres i tynde bånd og dampes i letsaltet vand i 1-2 minutter.

Server de varme fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs og friskdampet spidskål.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 40 min.
250 g fiskefrikadeller
300-400 g kartofler
25 g smør
1 spsk. mel
2 dl mælk
3 spsk. friskhakket persille
Salt & peber
1/4 spidskål

Kommentarer

Rating: 
Average: 5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.