Kretaruller med sommersalat og groft brød

Kom kretarullerne i et ildfast fad og tildæk med stanniol. Tilbered kretarullerne i ca. 20-25 min. v/200° C i varmluftsovn – fjern stanniolen de sidste 5 min. af tilberedningstiden. Skær agurken i bånd med en tyndskræller og skær løget i tynde ringe. Bræk den nederste hårde del af aspargesene og skær dem i halve. Hak persillen groft. Vend ingredienserne sammen og smuldr feta over salaten. Server de dampede ruller med sommersalaten og et rustikt brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
300 g kretaruller (2 stk.)
2-3 dl vand
Evt. 1 tsk. smør
Sommersalat:
1 agurk
1 lille salatløg
12 grønne asparges
Dressing:
1 håndfuld persille
1 dl oliven
1 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
2 spsk. feta i tern
Friskkværnet sort peber

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Supergodt og frisk salat.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.