Stegt torsk med gulerødder i sprøde havreflager og grønkålssalpicon

Strø torsk med salt og steg i lidt rapsolie ca. 4 min på hver side.

Smelt smør og god rapsolie på en tefalbelagt stegepande. Rist havregrynene i fedtstoffet under omrøring i 4-5 min. Træk grynene fra blusset og vend finthakket rødløg i. Smag til med salt.

Skræl gulerødderne, skær dem i grove stave og steg dem kort af på en pande med lidt fedtstof.

Skyl og snit grønkålen. Skær fenniklen i stykker og blancher den 1 min. i spilkogende vand. Vend med hakket persille, knust hvidløg, kapers, finthakket rødløg og lidt nøddeolie. Smag til med salt og citronsaft.

Server stegt torsk på grønkålssalpicon og gulerødder med sprød havre.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
Salt
Lidt rapsolie
1 spsk. smør
2 spsk. rapsolie
1/2 dl grovvalsede havregryn
1 rødløg
Salt
2 store gulerødder
2 dl frisk grønkål
1/2 fennikel
2 spsk. persille
1 knsp. hvidløg, knust
1 spsk. kapers
2 spsk. rødløg
Lidt nøddeolie
Salt
Citronsaft

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.5 (2 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.