Rødspættefilet med bacon og ærter i timiansmør

Vend rødspættefileterne i mel tilsat lidt salt og peber og steg dem et par minutter på hver side. Kartofler Skrub kartoflerne grundigt, halver de største og vend dem i olie med lidt salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 30 min. Grønt Skær baconen i stykker på 1 cm og steg det gyldent på en pande i lidt smør. Tilsæt timian og forårsløg og steg videre ved svag varme i ca. 2 min. Rør ærter og citronsaft i og træk panden af blusset. Tilsæt til sidst feldsalaten. Server de varme rødspættefileter med bagte kartofler og grønt.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
250 g rødspættefileter
150 g bacon
200 g ærter
320 g kartofler - gerne aspargeskartofler
En lille håndfuld feldsalat
5 forårsløg
2 spsk. god rapsolie
1 spsk. friskhakket timian
1 spsk. citronsaft
Salt & peber
2 dl. mel
Ca. 75 g smør eller olie til stegning

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.3 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.