Grillede rødspættefileter med majsflager og små bagte kartofler

Pensl rødspættefileterne med lidt olie og grill dem på en grillpande eller en almindelig pande.

Pil majskolberne og kog dem i saltet vand ca. 15 min.

Gnid rødspættefileterne med finthakket salvie, chili, salt og peber og steg dem færdig i ovn ca. 5 min. ved 180° C.

Afkøl majskolberne og skær dem i store flager.

Udsten de soltørrede oliven og hak dem groft. Bland dem med olivenolie og revet parmesanost. Smag til med finthakket hvidløg, salt og peber.

Skrub kartoflerne og bag dem på salt ved 180° C i ca. 12 min.

Sauter majsflagerne i lidt olie med chili og finthakket persille.

Børst kartoflerne fri for salt og anret på tallerken sammen med majsflagerne, rødspættefileterne og olivensaucen.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
250 g rødspættefileter
2 hele majskolber
6 salvieblade
8 små kartofler
1 rød chili
1/4 bdt. bredbladet persille
250 g groft salt
Olivensauce:
1 pk. soltørrede oliven
100 g parmesanost
2 dl olivenolie
2 fed hvidløg
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.