Laksefileter med pasta og frisk mozarella

Pasta koges i letsaltet vand sammen med 2 fed hvidløg med skal på. Hæld koldt vand over den letkogte pasta og dræn den. Hak tomater, agurk, purløg, oliven og basilikum fint.

Dressing: Fjern skallen fra de 2 kogte fed hvidløg og mos dem med en gaffel. Krydr mosen med salt. Hæld olivenolie og rødvinseddike over hvidløgsmosen. Krydr med peber og pisk dressingen sammen. Bland de finthakkede grønsager og hæld dressingen over. Tilsæt den kolde pasta samt mozzarellaen og bland det hele godt sammen. Lad salaten trække i et par timer inden servering.

Laksefileterne grilles eller tilberedes i en forvarmet ovn ved 200° C.

Tip fra Thorfisk

Laksen kan erstattes med ørred i opskriften.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
450 g laksefileter
100 g frisk pasta
2 fed hvidløg
500 g røde og gule cherrytomater
1/2 agurk
1/2 bundt purløg
1 håndfuld sorte oliven
1/2 bundt basilikum
6 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. rødvinseddike
125 g frisk mozzarella
Salt & peber

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.