Laksefileter med grillstegt vandmelon og tomatsalsa

Gnid vandmelonen med sukker, chili, paprika og salt. Hæld lidt olie over og grillsteg skiverne i ca. 5 minutter på hver side. Grill tomaterne til de er sorte. Tag tomaterne af grillen. Bland tomater, hvidløg, chili, limeskal og limesaft og blend kun kort tid, så der stadig er struktur. Smag salsaen til med lime, mynte evt. sukker, salt og friskkværnet peber. Laksefileterne grilles 4-6 minutter på hver side. Serveres med groft brød.

Tip fra Thorfisk

Laksen kan erstattes med ørred i opskriften.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
450 g laksefileter
Tomatsalsa:
10 modne tomater
2 fed hvidløg (presset)
1 finthakket chili
Fintrevet skal af 1 lime
Friskpresset saft af 1 lime
3 tsk. tørret mynte
Sukker
Salt & peber
Grillstegt vandmelon:
8 skiver vandmelon
1 tsk. sukker
1 tsk. chili
1 tsk. paprika
Olie
Salt

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.