Ovnbagt torsk med pesto

Fold torskefileterne og læg dem i et smurt ovnfast fad sammen med cherrytomater, squash i halve skiver samt snittede forårsløg. Hak de soltørrede tomater og kom dem henover fisken. Dryp med citronsaft og krydr med salt og peber. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ca. 20 minutter ved 175 grader.

Kom lidt grøn pesto henover fisk og grønsager og servér med lunt brød.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
100 g cherrytomater
1/2 squash
4 forårsløg
4 soltørrede tomater
Citronsaft
Salt & peber
2 spsk. grøn pesto

Kommentarer

Rating: 
Average: 2.5 (8 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.