Stegte rødspættefileter med sprød bacon og æblegrønt

Vend fileterne i rasp krydret med salt og peber.

Steg baconstrimlerne sprøde på panden og læg dem til side.

Steg skrubbefileterne i fedtet fra baconstrimlerne tilsat smør i 2-3 min. på hver side.

Snit porren, skær squashen i halve skiver og æblet i mindre tern. Sautér grønsagerne i smør ved middel varme i ca. 5 min. og smag til med citronsaft, salt og peber.

Servér grønsagerne til rødspættefileterne drysset med sprød bacon.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 15 min.
250 g rødspættefileter
1/2 dl rasp
Salt & peber
75 g bacon i strimler
Smør til stegning
Æblegrønt:
1 porre
1/2 squash
1 æble
25 g smør
1 spsk. citronsaft
Salt & peber
Tilbehør:
Kartofler

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.5 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.