Ristet laks og salatsauce med chili

Steg laksefileterne på en varm pande med lidt olie i ca. 5 min.

Kog fiskebouillon og fløde op i en gryde og jævn til en passende konsistens med maizena. Tilsæt den meget fint snittede chilipeber og den grofthakkede rucolasalat umiddelbart inden servering.

Smag til med salt og peber.

Servér laksen med kogte kartofler.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g laksefileter
1/2 dl olie
1 dl fløde
1/4-1/2 chilipeber
1 dl fiskebouillon
100 g rucolasalat
1 spsk. maizena
Salt & peber
Tilbehør:
Kartofler

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.3 (3 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.