Squashbagt laksefilet

Fjern skindet og strø med lidt salt.

Rens squashen og skær den i fine tynde strimler ved hjælp af en kartoffelskræller eller siden på et rivejern.

Læg en kvist timian på hvert stykke laks og rul squash omkring laksen. Bag ved 180oC i ca. 15 min.

Skrub aspargeskartofler grundigt og kog i saltet vand. Skræl hokaidoen og skær i mundrette stykker. Vend stykkerne med lidt olie og salt og bag i ovnen ved 180oC sammen med laksen.

Vend de kogte kartofler med hokaido, frisk hakket dild og evt. en klat smør. Bland hytteost med agurk skåret i tern, dijonsennep,knust hvidløg og salt.

Server den bagte laks med hokaido og aspargeskartofler og mild senneps- og agurkesauce.

Tip fra Thorfisk

Bagepapir kan evt. rulles omkring laksen som ”knallerter”.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g laksefilet
1 squash
2 kviste timian
300 g aspargeskartofler
1/2 hokaido græskar
Olie
Salt
1 spsk. frisk dild
Evt. smør
1 dl hytteost
2 spsk. agurketern
1 tsk. dijonsennep
1/2 fed hvidløg, knust

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

vil du lægge den på hjemmesiden?

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.