Laksefrikadeller med citron og dild

Rør farsen sammen med hakket dild og fintreven citronskal. Lad farsen hvile 10 min. og form herefter til 8 frikadeller. Steg fiskefrikadellerne i smør ved middel varme i ca. 5 min. på hver side.

Rør creme fraiche sammen med hakket dild, citronskal og citronsaft. Lad dressingen trække 15 min. og smag til med salt og peber.

Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager.

Tip fra Thorfisk

Laksefarsen kan erstattes af fint- eller grovhakket fiskefars.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
400 g fiskefars af torsk og laks
1/2 bdt. dild
fintreven skal af 1/2 lille økologisk citron
smør til stegning

Dildcremesauce
2 dl creme fraiche 18%
1/2 bdt. dild
fintreven skal af 1/2 lille økologisk citron
1 spsk. citronsaft
salt, peber

Tilbehør
Kartofler og dampede grønsager

Kommentarer

Rating: 
Average: 2 (4 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Prøv næste gang med finthakket purløg og grofthakket kapers. ca 1 top spsk af hver.
Rør sammen med lidt af kaperseddiken, salt + peber. Steg i smør+olie.

Jeres grovhakkede laksefars er den bedste, pga smag og konsistens.

Hej jeg er på slankekur og vil gerne vide hvad laksefrikadellerne er rørt op med for at finde ud om jeg må spise dem. Her mener jeg om det er mælk eller fløde der er i farsen.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.