Lakseside Mexicana

Bland rasp eller revet tørret brød med paprika, salt, hvidløgspulver, chilipulver og hvidt peber. Tilsæt derefter olie og rør toppingen godt sammen.

Læg laksesiden i et ildfast fad med bagepapir. Drys toppingen over laksesiden i et jævnt lag. Bag laksesiden i en forvarmet ovn ca. 25 minutter ved 180 °C.

Skær tomaterne i små tern. Tilsæt derefter feta i tern og finthakket rødløg. Det hele blandes med en god olivenolie og drysses eventuelt med fintklippet purløg.

Servér laksesiden sammen med tomatsalaten og groft brød.

Tip fra Thorfisk

Laksesiden kan med fordel tilberedes på grillen.

Ingredienser

til 6 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
700–900 g lakseside

Mexicana topping
1 dl grov rasp eller revet tørret brød
1/2 tsk. paprika
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. hvidløgspulver
1 lille knivspids chilipulver
1 lille knivspids hvidt peber
2 spsk. olivenolie

Tomatsalat
8 store tomater
1 bægre feta (i tern)
1 stort rødløg
1 bundt purløg
Olivenolie

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.8 (5 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Den var rigtig god det eneste jeg ikke syntes passede så godt var hvidløgspulver ,smagen trængte alt for meget igennem, men den varellers super.

Bedste fiskeopskrift nogensinde

Bedste fiskeopskrift nogensinde

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.