Torskefilet med sur-sød sauce og sprøde grønsager

Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, dryp med citronsaft og dæk fadet med folie. Damp fileterne i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min. Riv ingefæren og pres saften fra. Bring ingefærsaft, tomatpuré, sukker, eddike og fiskefond i kog under omrøring. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og tilsæt ananas i tern samt babymajs i lidt mindre stykker. Kog 4 min. ved middel varme, kom snittede sukkerærter ved og kog endnu 2 min. Smag saucen til med sukker/eddike, salt og peber. Hæld saucen over fisken, drys evt. med frisk koriander og servér med ris.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 47 min.
225 g torskefileter
Citronsaft
Salt & peber
Sur-sød sauce:
25 g skrællet frisk ingefær
1 tsk. koncentreret tomatpuré
1/4 dl sukker
1/4 dl eddike
1,5 dl fiskefond
1 tsk. majsstivelse
2 skiver ananas
75 g babymajs
75 g sukkerærter
Salt & peber
Evt. frisk koriander
Tilbehør:
Ris

Kommentarer

Rating: 
Average: 4.7 (3 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Lige en god opskrift, smager godt.
Far.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.