Ovnbagt torsk med champignon og mandler

Læg torskefileterne i et smurt ildfast fad. Rens champignonerne og hak dem groft. Svits det finthakkede løg og champignonerne til væden er dampet væk. Hak mandlerne groft. Bland creme fraiche med persille, hakkede mandler, champignon og løg og smag til med salt og peber. Fordel blandingen hen over torskefileterne og steg dem i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 200 grader. Servér fileterne med frisk pasta eller kogte kartofler.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 30 min.
225 g torskefileter
125 g champignon
1/2 løg
1 1/4 dl creme fraiche 38%
1/2 bdt. persille
15 g smuttede mandler
1/4 tsk. salt
Smør
Tilbehør:
Frisk pasta eller kogte kartofler

Kommentarer

Rating: 
Average: 3.9 (11 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Smager super godt. Kan også serveres med naturris som tilbehør

Mega lækkert. Vi fik perlebyg til. Den er ny favorit denne ret.

Virkelig lækker mad. Jeg brugte svinemørbrad i stedet for torsk og serverede med bulgur og jordnødder. God opskrift

Det er virkelig min yndlingsret med torsk. Den er supergod, bare man husker at det SKAL være 38% creme fraiche.

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.