Ovnbagt urtelaks

Bland olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter, og hæld marinaden over laksefileterne. Lad dem trække mindst 20 min. i køleskab. Skær peberfrugter, champignoner og squash i grove tern og sautér dem i smør. Smag til med salt og peber. Placér grøntsagerne i bunden af et ildfast fad. Læg laksefileterne ovenpå og hæld resten af marinaden over. Sæt retten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 min.

Servér med pasta og ciabattabrød.

Tip fra Thorfisk

Laksen kan erstattes med ørred i denne opskrift.

Ingredienser

til 2 personer
Tilberedning: ca. 60 min.
225 g laksefileter
1/2 grøn peber
1/2 rød peber
75 g champignon
1/2 squash
Salt og peber
Smør til stegning
Marinade:
1/2 dl olivenolie
1/4 dl citronsaft
1 fed hvidløg
Krydderurter, f.eks. timian eller estragon
Tilbehør:
Pasta og ciabattabrød

Kommentarer

Rating: 
Average: 2 (5 votes)
Hvor mange stjerner giver du retten?

Det er en dejlig og nemt ret.
:)

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.