Store fiskefrikadeller med avocado-salat

Form store frikadeller af fiskefarsen og steg dem i lidt fedtstof ved middelvarme i ca. 6 min. på hver side.

Kog de skrællede kartofler i 5 min. i 2 l spilkogende vand. Sigt vandet fra kartoflerne og lad dem tørre, inden de snittes som tynde lameller 1/3 i gennem kartoflen. Vend kartoflerne med olie, og læg dem i en bradepande. Strø med paprika og havsalt. Bag i ovnen ved 220° C i 30 min.

Rør creme fraiche sammen med paprika, citronsaft, hakket purløg og salt. Nip bønnerne og kog dem i spilkogende vand med lidt salt i 2 min. Sigt vandet fra og brus bønnerne over med koldt vand.

Befri avocado fra skal og sten og skær i både. Skyl salaten og bryd dem i blade.

Anret tallerkner med varme fiskefrikadeller, salat, bønner og avocado presset med lidt citronsaft og salt. Strø med hakket persille og purløg og server med rørt creme fraiche og de så delikate hasselback kartofler.

Ingredienser

til 4 personer
Tilberedning: ca. 45 min.
400 g grovhakket fiskefars
800 g små kartofler
2 spsk. olie
2 tsk. paprika
1 tsk. havsalt
2 dl creme fraiche
1 tsk. paprika
1 tsk. citronsaft
1 spsk. purløg
Salt
2 avocadoer
125 g grønne bønner
2 stk. hjertesalat
2 spsk. persille
2 spsk. purløg
Citronsaft fra 1/2 citron
1/2 tsk. havsalt
2 spsk. purløg
2 spsk. persille

Kommentarer

Rating: 
No votes yet
Hvor mange stjerner giver du retten?

Mmmm...
Dét ser altså så lækkert ud.
- Jeg har ikke prøvet retten, endnu, men jeg tror at selv vore halv-kræsne børn vil kunne spise/lide den :-)

Skriv en kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.